Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer till seglarskolan 2021 sökes

23 FEB 2021 10:30
Om du är en van seglare och tycker om att arbeta tillsammans med barn och ungdomar så ska du se hit.
  • Skapad: 23 FEB 2021 10:30

MBF seglarskola söker dig som är van seglare och tycker om att arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Varje sommar utbildar vi ca 80 elever i sjöliv och segling under våra dagläger i Mollösund. Vi har har fyra flermansjollar av typ Omega Topper som segelskolebåtar. Vi söker både kursledare och instruktörer. Läs mer om MBF seglarskola här.

Instruktör är utbildaren i ledarteamet. Du ansvarar för en mindre grupp barn och att de får den höga kvalité av utbildning som kan förväntas av MBF seglarskola. Det krävs givetvis goda kunskaper i segling och sjöliv.

Kursledaren är den person som är ansvarig för kursen. Det krävs utöver goda kunskaper i segling och sjöliv en mycket god ansvarskänsla samt förmåga att organisera och leda såväl medarbetare som elever. Denna arbetsroll ställer höga krav på personen i fråga och kräver rutin och flera års kännedom av segelskoleverksamhet.

MBF seglarskola är certifierad av Svenska Seglarförbundet (SSF) och följer deras kursplaner. Som instruktör och kursledare erbjuder vi dig ledar- och instruktörsutbildning i SSFs regi.

Vi ser gärna att du har boende i Mollösund eller i dess närhet under segelskoleveckorna.

Om du är intresserad så kontaktar du MBF ordförande på This is a mailto link

Skribent: Johan Westling
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mollösunds BF - Segling
Westling, Stora Gårda 6
41270 Göteborg

Besöksadress:
Levikshamnen, Gamla vägen
47470 Mollösund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande.mbf@gmail...

Se all info