Robinson 2024

Onsdagen 10 juli 2024 är återigen dags för årets Robinsonäventyr! Missa inte chansen att vara med på Mollösunds största föreningsaktivitet och sommarens roligaste dag för både små och stora! 

Läs mer om Robinson här.

 


Anmälan

Det här gäller i år

Anmälan ska ske senast söndag 16 juni. Först till kvarn gäller! 

Avgiften för Robinson-dagen är 150:-. Obligatorisk medlemsavgift om 100: per deltagare tillkommer om den redan inte är betald.

Anmälningar som kommer in efter att anmälan stängt eller om det är fullt, kommer att placeras på reservlista. Maxantal deltagande barn är 72 (12 barn i varje lag), men kan behöva anpassas efter tillgången av kaptener och gummibåtar. 

I anmälningsavgiften ingår t-shirt, lunch och mellanmål under dagen, material som används på stationerna, medalj – och såklart glass på glasscaféet på kvällen! Extra kostnad tillkommer för middagsbiljett, mer information om middag kommer senare.

För att anmäla sig Robinson måste deltagaren först registrerat ett personligt konto (görs i Skapa konto uppe till höger på hemsidan) alternativt redan loggat in sig. Därefter kan deltagaren anmäla sig genom att välja Anmälan högst upp till vänster på hemsidan. I det personliga kontot anges kontaktuppgifter till målsman/föräldrar.

Om t-shirtarna

Viktigt: Vänligen ange önskad t-shirt i någon av följande storleksangivelserna:

  • Junior: 130/140, 150/160
  • Senior: S, M, L, XL (Senior S är marginellt större än en Junior 150/160). 

Obligatoriskt medlemskap i MBF

Robinson arrangeras i samarbete med Mollösunds Båtförening och via deltagaravgiften ansluts alla deltagande barn till föreningen för innevarande år. Detta görs av försäkringstekniska skäl och medlemskap i MBF är således obligatoriskt.

Följ oss på Facebook eller kontakta oss på sidan Kontakta oss